kleurt

Verhoeven Kleurt BV

Nijverheidstraat 3
4283 GW Giessen
0183445045

Jaap Verhoeven

Veel mensen kennen mij al, maar ik stel me toch graag voor.

Jaap Verhoeven, eigenaar van Verhoeven Kleurt. Je vindt ons familiebedrijf aan de Nijverheidstraat 3 in Giessen. Vanuit de winkel adviseer ik onze klanten over onder meer verf, behang, raamdecoraties, vloeren, gordijnen en zonwering. Mijn zoon Arwin runt het schildersbedrijf. We werken daar succesvol in samen. We zien tevreden klanten terugkeren en nieuwe klanten weten de winkel goed te vinden.

Ons bedrijf bestaat al bijna 80 jaar. Mijn vader startte in 1945 met zijn schildersbedrijf in Andel; mijn moeder hielp hem met een winkeltje vanuit de kelderkast. In 1983 nam ik het over. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een inspirerende onderneming voor kleur en interieur.

Als geboren en getogen Aelse voel ik me betrokken bij een financieel gezond en economisch sterk Andel. Om die reden ben ik al jaren bestuurslid van ondernemersvereniging De Linden.

Wil je advies over de inrichting van je huis of bedrijf, of heb je een vraag over het ondernemersklimaat in Andel? Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!