CS6A1791

Over ons

Welkom bij ondernemersvereniging De Linden in Andel. Wij zijn het bestuur en we behartigen de belangen van alle aangesloten leden. Met elkaar en voor elkaar. Een gezond ondernemersklimaat staat daarbij voorop. Dat zijn onze kernwaarden.

Elke eerste woensdag van de maand houden we een bestuursvergadering; behalve in juli. Daar bespreken we actuele zaken. Ook houden we elk jaar diverse acties, voor en door de plaatselijke ondernemers en de inwoners van Andel. Eén keer per jaar komen de leden bij elkaar voor de jaarvergadering. Twee keer per jaar organiseren we voor onze leden een werkbezoek, met de mogelijkheid om te kunnen netwerken. Verder geven we tien keer per jaar het populaire dorpsblad Aktu-Ael uit.

Ondernemersvereniging De Linden behartigt de belangen van haar leden ook op regionaal niveau, als lid van het Ondernemershuis Altena. Daar praten we als gezamenlijke vertegenwoordigers van de ondernemers in Altena met bijvoorbeeld de gemeente en organisaties. Daarnaast ontstaan inspirerende netwerken van samenwerkende ondernemers, met aandacht voor economische ontwikkeling.

Wil je ook lid worden van onze groeiende vereniging? Meld je dan aan op de pagina 'lid worden'. We heten je van harte welkom!

Het bestuur

Met vragen en opmerkingen kun je terecht bij de leden van het bestuur. Natuurlijk kun je ons ook een bericht sturen via de contactpagina.

IMG-20240324-WA0015

Wilma Denkler

Waarnemend voorzitter

0623457669

jaap verhoeven

Jaap Verhoeven

Penningmeester

0623451763

Marjan

Marjan Crielaard

Secretaris

Dirk Verbeek

Dirk Verbeek

Algemeen bestuurslid

0183449050

Foto RobVanHoogenhuizen

Rob van Hoogenhuizen

Algemeen bestuurslid

0640729337